Verticale tuinen

Plant Design is al jaren dé referentie in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verticale tuinen. We toveren uw saaie muren om tot groene, levende kunstwerken met een unieke uitstraling. Verschillende formaten, afwijkende vormen en een uitgebreide plantenkeuze, alles is mogelijk.

verticale tuinen

Hoogwaardig maatwerk

Bent u op zoek naar een verticale tuin voor in uw woning of bedrijf? Plant Design is dé specialist in Vlaanderen in verticale tuinen. Mede dankzij een uitstekende organisatie en een perfecte uitvoering staan klanttevredenheid en kwaliteit centraal bij ons. Plant Design levert uitsluitend hoogwaardig maatwerk af volgens uw wensen: unieke, hedendaagse verticale tuinen op maat van uw ruimte voor een prachtig eindresultaat.

Verticale tuinen

Van rustgevende verticale tuinen tot groene wildernissen aan de muur. Combineer bijvoorbeeld met subtiele verlichting voor extra sfeer en maak zo een echte eyecatcher van uw interieur of exterieur. Plant Design verzorgt het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van uw verticale tuinen van A tot Z. Heeft u een idee, samen kunnen we dit realiseren. We helpen u graag verder om te bekijken wat het beste bij uw ruimte past.

verticale tuinen

Benieuwd naar onze verticale tuinen?

Bent u benieuwd naar wat een verticale tuin u te bieden heeft? Vind het antwoord op uw vragen op onze website. Interesse naar enkele van onze uitgevoerde projecten? Laat u inspireren!

Onze klanten aan het woord

Ons teamThis website is developed with the support of:

FIT logo

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)483 45 64 88

Stuur een email
Contacteer Plant Design verticale tuinen