Onderhoud van uw groengevel

Ook voor het onderhoud en de renovatie van uw groengevel kan u bij ons terecht! Wenst u ten volle te genieten van uw investering, en die vrijwaren op de lange termijn, dan is een regulier onderhoud door een specialist best aangewezen. Een groengevel is het mooist als we hem in topconditie houden!

onderhoud groengevel prijs

Frequentie van het onderhoud

De mate en frequentie van het onderhoud zijn afhankelijk van de plantenkeuze, de plaats, de oriëntatie en het gekozen irrigatiesysteem. Een groengevel binnen wordt doorgaans maandelijks onderhouden, terwijl bij een groengevel buiten een kwartaalonderhoud voldoende kan zijn. Contacteer ons voor meer info.

Kennis en expertise

Het onderhouden van uw groengevel vraagt specifieke kennis en expertise. Doorgaans houdt een onderhoud het volgende in:

  • Verwijderen van dode bladeren
  • Snoeien van de beplanting
  • Verwijderen van eventueel onkruid
  • Bijplanten waar nodig
  • Onderhouden en afstellen van het automatisch irrigatiesysteem
  • Behandelen van planten met supplementaire voedingsstoffen

onderhoud groengevel
aanbod verticale tuinen

Onderhoudscontract nodig?

Plant Design is dé specialist in het ontwerp en onderhoud van uw groengevel. Onze vakmensen onderhouden, naast groenwanden geplaatst door Plant Design, ook alle andere LivingWall-systemen. Wenst u het onderhoud van uw groengevel uit te besteden aan Plant Design? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

PlantDesign is al jaren dé referentie in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenmuren en verticale tuinen. We toveren uw saaie muren om tot groene, levende kunstwerken met een unieke uitstraling.

Benieuwd naar onze groengevel en verticale tuin realisaties?

Bent u benieuwd naar wat een plantenmuur u te bieden heeft? Of wenst u eerder inzicht in de opbouw van een plantenmuur? Vind het antwoord op uw vragen op onze website. Interesse naar enkele van onze uitgevoerde projecten? Laat u inspireren!

Onze klanten aan het woord

Ons teamThis website is developed with the support of:

FIT logo

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)483 45 64 88

Stuur een email
Neem contact op met Plant Design, dé specialist in groengevels