Missie en visie

Plant Design heeft een doel voor ogen: zorg dragen voor de natuur in de geïndustrialiseerde leefwereld van Vlaanderen. We zetten in op "groenbeleving" van gevels binnen en buiten! Vertical Gardens is geen slogan, maar proberen we steeds opnieuw te vertalen naar uw wensen. Daarvoor weerhouden wij een aantal waarden, met name:

levensduur

MILIEU & LEEFBAARHEID: HOE PASSEN WIJ DIT TOE? Door zorg te dragen voor ecologie en biodiversiteit, in te zetten op lucht -en stofzuiverende groengevel systemen en aandacht voor duurzame begroening

duurzaam

DUURZAAM – LANGE TERMIJN DENKEN Betere bescherming en isolatie, tot zelfs bijdrage aan ‘Craddle to Craddle’; ook met onze partners en leveranciers, maar niet in het minst door een betaalbare na-service en onderhoud: ‘wat leeft moet verzorgd worden’.

mens staat centraal

MENS STAAT CENTRAAL We leven in een sterk geurbaniseerde omgeving, en die trend versterkt zich exponentieel! Onze concepten en systemen brengen een ‘leefbaarder wereld’ dichtbij: met positieve effecten op zowel welzijn, ontspanning en gezondheid.

rendement

RENDEMENT Wij dagen uit om ‘slim te investeren’: dankzij de vele voordelen, maar ook door ons advies en hulp bij subsidies door lokale en vlaamse overheid – zet in op je gevel, én draag daadwerkelijk bij tot een verhoogde (esthetische) waarde van uw vastgoedinvestering!

100% Maatwerk

Familiebedrijf

15 jaar ervaring

Benieuwd naar onze groengevel en verticale tuin realisaties?

Wat is precies het aanbod in verticale tuinen? Of wenst u eerder inzicht in de opbouw van een plantenmuur? Vind het antwoord op uw vragen op onze website. Interesse naar enkele van onze uitgevoerde projecten? Laat u inspireren!

Onze klanten aan het woord

Ons teamThis website is developed with the support of:

FIT logo

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)483 45 64 88

Stuur een email
Neem contact op met Plant Design, dé specialist in groengevels