Onze klanten aan het woord

Iedere klant verdient bij Plant Design een persoonlijke aanpak, een zorgvuldige voorbereiding en een vakkundige oplevering. Wij kunnen u wel vertellen wat onze diensten en onze service zijn. Maar beter is dat onze klanten het u zelf vertellen. Laat onze klanten u overtuigen.

Wij zijn waanzinnig tevreden van het resultaat van de plantenmuur. Het geheel is echt knap en de reacties zijn zeer enthousiast van iedereen. We hebben er even op moeten wachten, maar wachten loont duidelijk 😊 Hartelijk bedankt, echt totale make-over van onze landscape!


Xavier De Coker - zaakvoerder Drukkerij Albe De Coker Antwerpen

Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Plantdesign. Van begin tot einde werden de afspraken goed nagekomen. We zijn heel blij met onze plantenwand en de leuke reacties van ons personeel en klanten. In het begin hadden we wat schrik voor het onderhoud, maar alles is geautomatiseerd en werkt perfect. Absolute aanrader!


Wim Eelen - zaakvoerder Eco-Technics

Voor de groengevel van Ranobo zijn we op zoek gegaan naar iemand met kennis van zaken. Deze expertise vonden we bij Plantdesign. Van A tot Z hebben ze ons begeleidt met een prachtige gevel als eindresultaat. Bovendien kunnen we blijvend rekenen op hun advies en professioneel onderhoud. We zijn dan ook heel tevreden over de constructieve samenwerking met Lieven en zijn team.


Gilles Jeuris - zaakvoerder Ranobo

Il y a plus de 12 murs végétaux PLANT DESIGN dans nos bùtiments INFRABEL et chaque mur apporte ce cÎté apaisant, déstressant, vivant et chaleureux. Notre partenariat avec PLANT DESIGN a débuté il y a 10 ans et nous sommes toujours trÚs enchantés de cette longue et excellente collaboration. De nouveaux projets sont à l'étude et nous nous réjouissons déjà de les présenter à PLANT DESIGN! Fournisseur à conseiller!


Alberino Cotellessa

Ons teamThis website is developed with the support of:

FIT logo

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)483 45 64 88

Stuur een email
Neem contact op met Plant Design, dé specialist in groengevels