Muurtuin

Plant Design is al jaren dé referentie in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van muurtuinen. We toveren saaie muren om tot groene, levende kunstwerken met een unieke uitstraling. Behalve dat het een lust voor het oog is, kennen onze groene creaties nog meer voordelen. We helpen u graag verder.

muurtuin

Vakmanschap

Bent u op zoek naar een originele muurtuin voor uw woning of onderneming? Plant Design brengt planten en bloemen harmonieus samen op buiten- en binnenmuren van gebouwen. Graag worden we uw partner voor het ontwerp van uw muurtuin. Mede dankzij een uitstekende planning, organisatie en een naadloze uitvoering staan klanttevredenheid en kwaliteit centraal bij ons. Onze realisaties geven u alvast een idee van de mogelijkheden van een muurtuin op maat.

Muurtuin

Een muurtuin is naast functioneel ook buitengewoon mooi om naar te kijken. Esthetiek en functionaliteit in één, dat is wat we u aanbieden. Plant Design levert hierbij uitsluitend hoogwaardig maatwerk af op maat van uw ruimte. Heeft u een vraag of idee? We helpen u graag verder om te bekijken welke muurtuin het beste bij uw ruimte past.

muurtuin

Benieuwd naar onze muurtuin realisaties?

Bent u benieuwd naar wat een muurtuin u te bieden heeft? Vind het antwoord op uw vragen op onze website. Interesse naar enkele van onze uitgevoerde projecten? Laat u inspireren!

Onze klanten aan het woord

Ons teamThis website is developed with the support of:

FIT logo

Neem contact op

Bel ons via +32 (0)483 45 64 88

Stuur een email
Plant Design, dé specialist in uw muurtuin